
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Βενιαμίν Νετανιάχου, καλωσόρισε τον πρόεδρο της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι με θερμό μήνυμα κατά την άφιξή του στη χώρα.
«Καλώς ήρθες στο Ισραήλ, καλώς ήρθες στην Ιερουσαλήμ, φίλε μου, πρόεδρε της Αργεντινής Χαβιέρ Μιλέι, μεγάλος φίλος του Κράτους του Ισραήλ», έγραψε ο Νετανιάχου στο X.
ברוך הבא לישראל, ברוך הבא לירושלים, חברי נשיא ארגנטינה חאבייר מיליי, חבר גדול של מדינת ישראל.
ישראל וארגנטינה עומדות יחד, חזקות מתמיד.
—-
Bienvenido a Israel, bienvenido a Jerusalén, mi amigo, Presidente de Argentina @JMilei, un gran amigo del Estado de Israel.Israel y… pic.twitter.com/ammraov0cu
— Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו (@netanyahu) April 19, 2026
Πρόσθεσε ότι «Ισραήλ και Αργεντινή στέκονται μαζί, πιο ισχυρές από ποτέ» και συμπλήρωσε στα ισπανικά: «Bienvenido a Israel, bienvenido a Jerusalén, mi amigo».
Το μήνυμα συνοδεύεται από βίντεο της υποδοχής, ενώ ο Νετανιάχου χρησιμοποίησε και τις σημαίες των δύο χωρών. Η επίσκεψη του Μιλέι στο Ισραήλ έρχεται σε μια περίοδο που ο Αργεντινός πρόεδρος έχει εκφράσει επανειλημμένα την έντονη υποστήριξή του προς το Ισραήλ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.