Νορβηγία και Βρετανία δωρίζουν drone παλάμης Black Hornet στην Ουκρανία

Τα Black Hornet έχουν βάρος μόλις 18 γραμμαρίων

Νορβηγία και Βρετανία δωρίζουν drone παλάμης Black Hornet στην Ουκρανία

Η Νορβηγία και η Βρετανία ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δωρίσουν μικρά μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα παλάμης Black Hornet στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Νορβηγίας, το οικονομικό κόστος της προμήθειας των Black Hornet θα ξεπεράσει τα 9,29 εκατομμύρια ευρώ, με το αναφερόμενο πακέτο να περιλαμβάνει τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα παλάμης, τις μονάδες ελέγχου, το κόστος μεταφοράς, αλλά και την εκπαίδευση του στρατιωτικού προσωπικού στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα Black Hornet έχουν βάρος μόλις 18 γραμμαρίων και παρέχουν πληροφορίες που είναι σχετικές με την τακτική κατάσταση του πεδίου μάχης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.