ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νότια Αφρική: Πυροβολισμοί σε λαϊκή αγορά στο Γιοχάνεσμπουργκ – Επτά νεκροί

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται

Νότια Αφρική: Πυροβολισμοί σε λαϊκή αγορά στο Γιοχάνεσμπουργκ – Επτά νεκροί

Τραγωδία σημειώθηκε στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής όταν επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς, από μια ομάδα κακοποιών που επιχείρησε να ληστέψει πλανόδιους πωλητές.

Άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται. Η επίθεση σημειώθηκε τη νύχτα, στη λαϊκή συνοικία Φάινταουν του Ενερντέιλ, στα νότια του Γιοχάνεσμπουργκ.

Σύμφωνα με μια εκπρόσωπο της αστυνομίας, τη Μπρέντα Μουριντίλι, «τέσσερις ύποπτοι προσπάθησαν να ληστέψουν τους πλανόδιους που πωλούσαν πόδια κοτόπουλου», ένα πολύ δημοφιλές έδεσμα στη Νότια Αφρική.

Όταν οι πλανόδιοι αντιστάθηκαν, πετροβολώντας τους δράστες, εκείνοι αρχικά υποχώρησαν αλλά επέστρεψαν οπλισμένοι και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως τους πωλητές και τους πελάτες τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νότια Αφρική καταγράφει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας στον κόσμο. Από τις αρχές του έτους σημειώνονται κατά μέσο όρο 70 δολοφονίες καθημερινά, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η αστυνομία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.