ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ντάνι Άλβες: Άσκησε έφεση για την ποινή φυλάκισής του και ζήτησε προσωρινή αποφυλάκιση

Υποστηρίζει ότι το σεξ με την κοπέλα ήταν συναινετικό

Ντάνι Άλβες: Άσκησε έφεση για την ποινή φυλάκισής του και ζήτησε προσωρινή αποφυλάκιση

Έφεση για τη μείωση της ποινής του κατέθεσε ο Ντάνι Άλβες που καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών για το βιασμό μίας νεαρής κοπέλας σε κλαμπ της Βαρκελώνης.

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Ντάνι Άλβες κινδυνεύει και μεγαλύτερη ποινή από τον εισαγγελέα, αλλά ο ίδιος ο Βραζιλιάνος ελπίζει πλέον ότι με την έφεση θα καταφέρει να μείνει νωρίτερα ελεύθερος, υποστηρίζοντας ξανά ότι το σεξ με την κοπέλα ήταν συναινετικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στον πλαίσιο αυτό μάλιστα, η νομική ομάδα του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και θρύλου του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, ζήτησε και την προσωρινή απελευθέρωσή του, μέχρι να εκδικαστεί η έφεση, κάτι όμως που θεωρείται ότι αποκλείεται να γίνει δεκτό, αφού υπάρχουν φόβοι για φυγή του στη Βραζιλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.