ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

ΝYT: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να συναντηθεί με τον Β.Πούτιν – Θα συζητήσουν για όπλα

Ο Ρώσος πρόεδρος θέλει βλήματα πυροβολικού και αντιαρματικούς πυραύλους από τη Βόρεια Κορέα

ΝYT: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν θα ταξιδέψει στη Ρωσία για να συναντηθεί με τον Β.Πούτιν – Θα συζητήσουν για όπλα

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Ρωσία τις προσεχείς ημέρες σύμφωνα με δημοσίευμα των New York Times, προκειμένου να συναντηθεί με τον Βλαντιμίρ Πούτιν για να συζητήσουν τη δυνατότητα προμήθειας περισσότερων όπλων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

O Κιμ θα ταξιδεύσει από την Πιονγκγιάνγκ πιθανότατα με θωρακισμένο τρένο προς το Βλαδιβοστόκ, όπου θα συναντηθεί με τον Πούτιν.

Οι ΝYT επισημαίνουν ότι πιθανότατα η συνάντηση θα γίνει στη Μόσχα.

Το δημοσίευμα επισημαίνει, συγκεκριμένα, ότι ο Πούτιν θέλει βλήματα πυροβολικού και αντιαρματικούς πυραύλους από τη Βόρεια Κορέα.

Από την πλευρά του, ο Κιμ θα ήθελε η Ρωσία να παράσχει στη Βόρεια Κορέα προηγμένη τεχνολογία για δορυφόρους και πυρηνικά υποβρύχια, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.

Οι ΝΥΤ τονίζουν ότι και οι δύο ηγέτες θα βρίσκονται στην πανεπιστημιούπολη του Ομοσπονδιακού Πανεπιστημίου της Άπω Ανατολής στο Βλαδιβοστόκ για να παρακολουθήσουν το Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από τις 10 έως τις 13 Σεπτεμβρίου.

Την Τετάρτη, ο Λευκός Οίκος προειδοποίησε ότι Πούτιν και Κιμ αντάλλαξαν επιστολές, συζητώντας την πιθανότητα μίας συμφωνίας όπλων.

Ο σύμβουλος ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζον Κίρμπι, δήλωσε ότι οι συνομιλίες για τη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο «προχωρούν ενεργά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμερικανοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τους προσωπικούς δεσμούς μεταξύ των ηγετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.