ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

O αμερικανικός Στρατός δημοσίευσε τις πρώτες απεικονίσεις για το πως σχεδιάζει να είναι το μελλοντικό του ΤΟΜΑ

Πρόκειται για το πρόγραμμα αντικατάστασης του M2 Bradley

O αμερικανικός Στρατός δημοσίευσε τις πρώτες απεικονίσεις για το πως σχεδιάζει να είναι το μελλοντικό του ΤΟΜΑ

Οι Αμερικανοί παρουσίασαν τις πρώτες απεικονίσεις του μελλοντικού XM30 Mechanized Infantry Combat Vehicle (MICV), παλαιότερα γνωστού ως Optionally Manned Fighting Vehicle (OMFV).

Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα του στρατού των ΗΠΑ για την αντικατάσταση του ΤΟΜΑ M2 Bradley.

Το OMFV είναι ένα μέρος του χαρτοφυλακίου προγραμμάτων οχημάτων μάχης επόμενης γενιάς.

Μετά την ακύρωση του προγράμματος νέου ΤΟΜΑ, τον Φεβρουάριο του 2014, η προσπάθεια αντικατάστασης του M2 Bradley ξεκίνησε ξανά στο πλαίσιο του προγράμματος Future Fighting Vehicle (FFV).

Ο Στρατός διέθετε 50 εκατομμύρια δολάρια που δεν δαπανήθηκαν από το πρόγραμμα GCV για να τα χρησιμοποιήσει εκ νέου στο FFV.

Η απόφαση για το εάν θα επιδιώκονταν πρόσθετη ανάπτυξη πέρα από τα απλά σχεδιαγράμματα δεν αναμενόταν να έρθει μέχρι το 2016, σύμφωνα με τον στρατηγό David Bassett.

Τον Ιούνιο του 2023, ο Στρατός επέλεξε τα συστήματα της Rheinmetall και της General Dynamics Land Systems για να προχωρήσουν στον διαγωνισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.