ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι μέλος του προσωπικού του σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία

Βρισκόταν σε κτίριο που επλήγη από αεροπορικές επιδρομές

Ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι μέλος του προσωπικού του σκοτώθηκε σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία

Ένα από τα μέλη του προσωπικού του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σκοτώθηκε σήμερα (26/3) σε αεροπορική επιδρομή στη Συρία.

Όπως ανακοίνωσε ο Οργανισμός, ο Ιμάντ Σεχάμπ, ένας μηχανικός στην πόλη Ντέιρ εζ-Ζορ σκοτώθηκε σήμερα τα ξημερώματα όταν το κτίριο στο οποίο βρισκόταν επλήγη κατά τη διάρκεια αεροπορικών επιδρομών σε όλη την περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ο πρόωρος θάνατός του είναι μια έντονη υπενθύμιση της συνεχιζόμενης βίας και του πόνου που βιώνει ο λαός της Συρίας. Θα μας λείψει πολύ», έγραψε ο γενικός γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.