ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Ρ.Καντίφορ επισκέφτηκε τον θείο του σε νοσοκομείο της Μόσχας και ξεκίνησαν νέες φήμες για την υγεία του

Οι Ουκρανοί ισχυρίζονταν ότι ο Τσετσένος ηγέτης είχε πέσει σε κώμα

Ο Ρ.Καντίφορ επισκέφτηκε τον θείο του σε νοσοκομείο της Μόσχας και ξεκίνησαν νέες φήμες για την υγεία του

Νέες φήμες ξεκίνησαν να διαδίδονται για την υγεία του Τσετσένου ηγέτη Ραμζάν Καντίροφ, λόγω της επίσκεψής του σε νοσοκομείο της Μόσχας, λίγα 24ωρα μετά τα όσα υποστήριζαν οι Ουκρανοί περί… κώματος

Το απόγευμα της Τετάρτης, ωστόσο, ο στενός συνεργάτης του Πούτιν έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες, λέγοντας πως είχε όντως επισκεφτεί την Κεντρική Κλινική της Μόσχας για λογαριασμό του θείου του που νοσηλεύεται εκεί.

«Φίλοι, αυτές τις ημέρες η οικογένειά μας ανησυχούσε πολύ για τον αγαπημένο μας θείο, Magomed Abdulkhamidovich Kadyrov. Δόξα στον Παντοδύναμο, βρίσκεται ήδη στην ανάρρωση. Κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού μου ταξιδιού στη Μόσχα, με την πρώτη ευκαιρία, επισκέφθηκα την Κεντρική Κλινική, όπου τον βρήκα σε καλή διάθεση», έγραψε στο Telegram ο Καντίροφ.

Ακολούθως, διέψευσε επίσης τις φήμες για την υγεία του, λέγοντας: «Θα σχολιάσω επίσης τις φήμες γύρω από την κατάσταση της υγείας μου. Δόξα στον Παντοδύναμο, είμαι ζωντανός και υγιής και δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμη και στην περίπτωση που έχω κάποια ασθένεια, πρέπει να γίνεται φασαρία… Αν και αυτό έχει το πλεονέκτημά του – τώρα το κοινό γνωρίζει ποια μέσα ενημέρωσης και ποια πρόσωπα λένε ψέματα στους αναγνώστες τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.