ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ο κατακτητής της Μαριούπολης Ρ.Καντίροφ διαψεύδει το Κίεβο που έλεγε ότι «Είναι σε κώμα» – Κάνει βόλτα στους δρόμους της Μόσχας

«Λυπάμαι αν στεναχωρώ τον Β.Ζελένσκι αλλά δεν θα σταματήσουμε αν δεν ελευθερώσουμε όλες τις ρωσικές περιοχές, που ελέγχει τώρα το Κίεβο»

Ο κατακτητής της Μαριούπολης Ρ.Καντίροφ διαψεύδει το Κίεβο που έλεγε ότι «Είναι σε κώμα» – Κάνει βόλτα στους δρόμους της Μόσχας

Στις ειδήσεις που διέδιδε το Κίεβο, περί σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε ο Ραμζάν Καντίροφ, απάντησε ο ηγέτης της Τσετσενίας με ένα βίντεο. 

Ο κατακτητής της Μαριούπολης, ο οποίος έχει συνδράμει πολύ στον πόλεμο της Ρωσίας με την Ουκρανίας, δημοσίευσε βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να περπατά αμέριμνος στους δρόμους της Μόσχας.

Να θυμίσουμε ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες είχαν διαδώσει τις τελευταίες ώρες ότι ο Ρ.Καντίροφ έχει πέσει σε κώμα, ενώ λογαριασμοί στο διαδίκτυο ισχυρίζονται σήμερα (Κυριακή) το πρωί ότι έχει πεθάνει.

Ωστόσο, όπως λέει και ο ίδιος στο βίντεο που δημοσίευσε την Κυριακή είναι ολοζώντανος και έτοιμος να πολεμήσει τους Ουκρανούς, μέχρι να απελευθερωθεί και το τελευταίο ρωσικό χωριό που ελέγχεται αυτή τη στιγμή από τις δυνάμεις του Κιέβου.

«Συμβουλεύω θερμά όλους τους  που δεν μπορούν να διακρίνουν την αλήθεια από το ψέμα στο Διαδίκτυο, να κάνουν μια βόλτα στον καθαρό αέρα, για να οργανώσουν τις σκέψεις τους. Η βροχή είναι θαυμάσια αναζωογονητική», είπε μεταξύ των άλλων ο Τσετσένος ηγέτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.