ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Roger Waters «ξαναχτυπά»: Αυτοί ευθύνονται για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Τι είπε ο συνιδρυτής των Pink Floyd

Ο Roger Waters «ξαναχτυπά»: Αυτοί ευθύνονται για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Ο συνιδρυτής των Pink Floyd  Roger Waters «ξανακτύπησε» με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Σφοδρός επικριτής του πολέμου καταφέρθηκε ανοικτή κατά  αυτών που οργάνωσαν και συνεχίζουν την σύγκρουση στη χώρα.

Είπε πιο ειδικά:

«Ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, η υφυπουργός Εξωτερικών για Πολιτικές Υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ, ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Τζέικ Σάλιβαν και οι υπόλοιποι πολεμοχαρείς νεοσυντηρητικοί στην Ουάσιγκτον μαζί με τα υποτελή κράτη στο ΝΑΤΟ είναι οι κύριοι προβοκάτορες της σύγκρισης στην Ουκρανία».

Υπενθυμίζεται πως ο διάσημος μουσικός είχε καταφερθεί και κατά του Κιέβου λέγοντας ότι διοικείται από ναζιστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.