Αυτό με το κόστος των FDI θα το δούμε πολύ σύντομα σε άλλη διάσταση...

Οι Ιρανοί διακωμωδούν την βλάβη στις τουαλέτες και την εκκένωση στην Κρήτη του βόθρου του αεροπλανοφόρου «Ford»

Το σκάφος βρίσκεται πλέον με κατεύθυνση το Ισραήλ

Οι Ιρανοί διακωμωδούν την βλάβη στις τουαλέτες και την εκκένωση στην Κρήτη του βόθρου του αεροπλανοφόρου «Ford»

Η αποστολή του αμερικανικού αεροπλανοφόρου «Gerald Ford» στην Σούδα για να επισκευάσουν τις τουαλέτες και να εκκενώσουν το περιεχόμενο τους δεν διέφυγε των Ιρανών που με την βοήθεια της ΑΙ δημιούργησαν ένα βίντεο για το τι επικρατεί στην πλωτή πολιτεία των 5.000 ναυτών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη آي العراق | AI Iraq (@ai_iraq_org)

Η βλάβη στο… αποχετευτικό σύστημα του σκάφους ήταν πολύ μεγάλη και έπρεπε να «δέσει» στο λιμάνι της Σούδας καθώς απεγνωσμένα το πλήρωμα έπρεπε να κάνει… την ανάγκη του πριν μετακινηθεί το σκάφος πλέον στο Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.