ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης επιτέθηκαν σε «τρομοκρατικές βάσεις» στο Αρμπίλ του Ιράκ

«Δεν έχουν αναφερθεί απώλειες μέχρι στιγμής»

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης επιτέθηκαν σε «τρομοκρατικές βάσεις» στο Αρμπίλ του Ιράκ

Οι Ιρανοί Φρουροί της Επανάστασης, πραγματοποίησαν σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου, επίθεση στην ιρακινή πόλη Αρμπίλ.

Οι Φρουροί της Ιρανικής Επανάστασης επιτέθηκαν σήμερα σε «τρομοκρατικές βάσεις» στη πόλη Αρμπίλ του βόρειου Ιράκ, μετέδωσε η ιρανική κρατική τηλεόραση χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες.

«Δεν έχουν αναφερθεί απώλειες μέχρι στιγμής», ανέφερε η κρατική τηλεόραση σύμφωνα με την οποία οι λεπτομέρειες της επίθεσης θα ανακοινωθούν σύντομα.

Τον Μάρτιο, οι Φρουροί εξαπέλυσαν επίθεση εναντίον «ισραηλινών στρατηγικών κέντρων», όπως τα αποκάλεσαν τα ιρανικά κρατικά ΜΜΕ, στην Αρμπίλ, αφήνοντας να εννοηθεί πως ήταν αντίποινα για ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα που είχαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν μέλη του στρατιωτικού προσωπικού του Ιράν στη Συρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η περιφερειακή κυβέρνηση του Ιρανικού Κουρδιστάν δήλωσε πως η επίθεση τον Μάρτιο έθεσε στο στόχαστρο μόνο οικιστικές περιοχές, όχι εγκαταστάσεις που ανήκουν σε ξένες χώρες, και κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να διεξαγάγει έρευνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.