ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντ.Μεντβέντεφ: «”Παππούς με άνοια” ο Τζο Μπάιντεν – Λάτρης της “λευκής πούδρας” ο Β.Ζελένσκι»

«Θα κτυπήσουμε πρώτοι εάν το ΝΑΤΟ φέρει πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία»

Ντ.Μεντβέντεφ: «”Παππούς με άνοια”  ο Τζο Μπάιντεν – Λάτρης της “λευκής πούδρας” ο Β.Ζελένσκι»

Φανερά εξοργισμένος ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ με τις ΗΠΑ και την Ουκρανία μετά τις αναφορές ότι το Κίεβο θα ζητήσει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων του ΝΑΤΟ στο έδαφός της.

Ο Μεντβέντεφ είπε ότι σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει προληπτικό πυρηνικό κτύπημα  της Ρωσίας ενώ αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι τον οποίο αποκάλεσε ναρκομανή, αλλά και κατά του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν για το οποίο αποκάλεσε «παππού με άνοια» συμπληρώνοντας   ότι δεν θυμάται που έχει βάλει την βαλίτσα με τους κωδικούς των πυρηνικών.

Είπε πιο συγκριμένα ο Μεντβέντεφ:

«Μερικοί από τους πιο δραστήριους στο Κίεβο δημοσίευσαν μια αναφορά στον ναρκομανή πρόεδρό τους σχετικά με “την επανάληψη του πυρηνικού καθεστώτος της Ουκρανίας” με τη δυνατότητα τοποθέτησης και χρήσης ξένων (ΝΑΤΟ) πυρηνικών όπλων από την Ουκρανία.

Και τι;

Παραδίδουν  άρματα μάχης. Παραδίδουν  πυραύλους. Είναι έτοιμοι να παραδώσουν και αεροσκάφη.

Κοιτάξτε, και θα δώσουν και τα πυρηνικά τους όπλα.

Επιπλέον, ο Μπάιντεν μπορεί να μην θυμάται σε ποιον έδωσε τη βαλίτσα του με τους κωδικούς.

Και πώς πρέπει να απαντήσουν οι πολίτες μας σε αυτή την αποκαλυπτική ανοησία του γουρουνιού-Μπαντέρα;

Είναι πιθανό, πιθανώς με τη μορφή αίτησης για την άμεση και προληπτική χρήση των ρωσικών πυρηνικών όπλων σε περίπτωση που ένας παππούς με άνοια εξακολουθεί να παρουσιάζει τη βαλίτσα του σε έναν λάτρη της λευκής πούδρας.

Ή άθελά του να χάσει την βαλίτσα του στην  επόμενη επίσκεψή του στο Κίεβο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.