Οργή στη Γαλλία του Ε.Μακρόν: Διαδηλωτές «μπούκαραν» στα γραφεία της «Louis Vuitton» (βίντεο)

Περίπου 400.000 πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της χώρας

Οργή στη Γαλλία του Ε.Μακρόν: Διαδηλωτές «μπούκαραν» στα γραφεία της «Louis Vuitton» (βίντεο)

Έκρυθμη παραμένει η κατάσταση στη Γαλλία εξαιτίας του νομοσχέδιου το Εμανουέλ Μακρόν για την αύξηση του ελάχιστου ορίου συνταξιοδότησης στα 64 έτη από τα 62 που είναι σήμερα, καθώς διαδηλωτές εισέβαλαν σήμερα, στα κεντρικά γραφεία του πολυτελούς οίκου μόδας «Louis Vuitton».

Σύμφωνα με το γαλλικό δίκτυο «BFMTV», περίπου 400.000 πολίτες ξεχύθηκαν στους δρόμους της χώρας εκφράζοντας έτσι την οργή τους για μία ακόμη φορά, στο σχέδιο της κυβέρνησης για την αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος.

Ανάβοντας φωτοβολίδες και ρίχνοντας καπνογόνα στο κτίριο της λεωφόρου Montaigne που βρίσκεται στα Ηλύσια Πεδία, περίπου 400 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του οίκου μόδας για να στείλουν το δικό τους μήνυμά τους στην κυβέρνηση.

Βίντεο με την ολιγόωρη εισβολή των διαδηλωτών στα κεντρικά γραφεία του «Louis Vuitton» ανέβηκαν στα social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.