ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Παρίσι: Γυναίκα που υποστήριζε την τρομοκρατία πυροβολήθηκε από την αστυνομία

Η γυναίκα φέρεται ότι είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά και έκανε απειλητικά σχόλια, ενώ υποστήριζε την τρομοκρατία

Παρίσι: Γυναίκα που υποστήριζε την τρομοκρατία πυροβολήθηκε από την αστυνομία

Η αστυνομία στο Παρίσι πυροβόλησε το πρωί της Τρίτης εναντίον μίας γυναίκας, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της.

Σύμφωνα με το BFMTV η γυναίκα έκανε απειλητικά σχόλια και υποστήριζε την τρομοκρατία.

Σύμφωνα με πηγή που επικαλείται το BFMTV, η αστυνομία ειδοποιήθηκε από επιβάτες τρένου για την παρουσία μιας γυναίκας που εκτόξευε απειλές και εξυμνούσε την τρομοκρατία. Η γυναίκα απομονώθηκε στον σταθμό Bibliothèque François-Mitterrand, ο οποίος αποκλείστηκε γύρω στις 8:30 π.μ. (τοπική ώρα, 9:30 ώρα Ελλάδος).

Ο σταθμός εκκενώθηκε. Η γυναίκα, εντελώς καλυμμένη, δεν συμμορφώθηκε με τις εντολές της αστυνομίας, που θεώρησε ότι υπάρχει ζήτημα ασφαλείας και άνοιξε πυρ στις 9:20 π.μ. (τοπική ώρα, 10:20 ώρα Ελλάδος). Η γυναίκα τραυματίστηκε στο στομάχι, ενώ σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισίου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η γυναίκα φέρεται να απειλούσε να ανατιναχθεί, ωστόσο με βάση τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, δεν εντοπίστηκαν εκρηκτικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.