ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Χαμάς εκτόξευσε πάνω από 7.400 ρουκέτες στο Ισραήλ

Το σύστημα προστασίας Iron Dome αναχαίτισε πάνω από 1.100 ρουκέτες

Η Χαμάς εκτόξευσε πάνω από 7.400 ρουκέτες στο Ισραήλ

Η ισραηλινή κυβέρνηση ανέφερε σήμερα (22/10) ότι η Χαμάς και άλλες παλαιστινιακές τρομοκρατικές ομάδες έχουν εκτοξεύσει από τις (7/10) περισσότερες από 7.400 ρουκέτες κατά του Ισραήλ.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου της κυβέρνησης, το σύστημα προστασίας Iron Dome αναχαίτισε πάνω από 1.100 ρουκέτες, 550 εκτοξεύτηκαν αλλά έπεσαν μέσα στη Γάζα και περισσότερες από 400 έπληξαν απευθείας το Ισραήλ.

Φαίνεται ότι αρκετές χιλιάδες ρουκέτες έπεσαν σε ανοιχτές περιοχές (δηλαδή όχι κατοικημένες), ωστόσο η κυβέρνηση του Ισραήλ δεν διευκρίνισε γιατί υπάρχει η αριθμητική διαφορά των πάνω από 5.000 ρουκετών στα στοιχεία που έδωσε.

Χθες (21/10) ο ισραηλινός στρατός είχε αναφέρει ότι το ένα πέμπτο των ρουκετών που εκτοξεύθηκαν από τη Χαμάς και την Ισλαμική Τζιχάντ το τελευταίο 24ωρο (δηλαδή την Παρασκευή και το Σάββατο), έπεσαν στη Γάζα σκοτώνοντας πολίτες.

Σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, Ντανιέλ Χαγκάρι έκανε λόγο για περισσότερες από 500 ρουκέτες.

«Σκοτώνουν τους δικούς τους ανθρώπους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.