ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σοκαριστικές εικόνες στο Ισραήλ: Μαχητές της Χαμάς εκτέλεσαν 108 ανθρώπους – Αποκεφαλίστηκαν ακόμα και μωρά!

«Πυροβολούσαν αδιακρίτως, απήγαγαν όποιον μπορούσαν, έκαψαν τα σπίτια των ανθρώπων»

Σοκαριστικές εικόνες στο Ισραήλ: Μαχητές της Χαμάς εκτέλεσαν 108 ανθρώπους – Αποκεφαλίστηκαν ακόμα και μωρά!

Οργή και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες εικόνες που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας από τις σφαγές σε δύο κιμπούτς.

Ιδιαίτερη φρίκη προκαλούν οι πράξεις μαχητών της Χαμάς που αποκεφάλισαν και έκαψαν ζωντανά βρέφη στο κιμπούτς Κφαρ Αζα όπως καταγγέλουν!

Σύμφωνα με βρετανίδα ανταποκρίτρια στο κιμπούτς βρέθηκαν αποκεφαλισμένα πτώματα μικρών παιδιών από τρομοκράτες της Χαμάς, τα οποία ανακάλυψε ο ισραηλινός στρατός όταν πλησίασε και βρήκε «αναποδογυρισμένα παιδικά κρεβάτια».

https://twitter.com/IsraelWarRoom/status/1711754754446225910?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1711754754446225910%7Ctwgr%5E2b124f91399917b5f8ab1f700e50ab0aa3222d4a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsit.gr%2Fkosmos%2Fpolemos-sto-israil-i-xamas-apokefalise-kai-ekapse-zontana-vrefi%2F3880499%2F

Σοροί Ισραηλινών κατοίκων βρίσκονταν στο έδαφος στο κιμπούτς Κφαρ Αζά, ανάμεσα σε καμένα σπίτια, διαλυμένα έπιπλα και πυρπολημένα αυτοκίνητα, καθώς Ισραηλινοί στρατιώτες πήγαιναν από σπίτι σε σπίτι για να περισυλλέξουν τους νεκρούς.

Οι ισραηλινές δυνάμεις άμυνας (IDF) έδωσαν πρόσβαση σε εκπροσώπους ξένων μέσων ενημέρωσης στην περιοχή, μια από τις χειρότερο πληγείσες όταν μαχητές της Χαμάς επιτέθηκαν στο Ισραήλ από τη Λωρίδα της Γάζας.

Η δυσοσμία από τους νεκρούς ήταν χαρακτηριστική ενώ οι δημοσιογράφοι περιδιάβαιναν τους δρόμους του κιμπούτς.

«Βλέπετε τα μωρά, τις μητέρες, τους πατεράδες, στις κρεβατοκάμαρές τους, στα δωμάτια προστασίας, και πώς ο τρομοκράτης τους σκοτώνει. Δεν είναι πόλεμος, δεν είναι πεδίο μάχης. Είναι μακελειό, είναι τρομοκρατική ενέργεια», δήλωσε ο Ισραηλινός υποστράτηγος Ιτάι Βερούβ.

«Είναι κάτι που δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι κάτι που φανταζόμασταν από τους παππούδες μας, τις γιαγιάδες μας στο πογκρόμ στην Ευρώπη και αλλού. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει στη σύγχρονη ιστορία» πρόσθεσε.

Ρεπόρτερ Νικόλ Ζεντέκ του i24News ήταν αυτή που μετέφερε τις μαρτυρίες για τα 40 νεκρά παιδιά. Αργότερα η ίδια διευκρίνισε ότι αυτό ήταν κάτι που της μεταφέρθηκε από στρατιώτες και ότι ακόμη δεν υπάρχει οριστικός αριθμός νεκρών.

Το Business Insider μετέδωσε ότι την αναφορά επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων του Ισραήλ ότι στρατιώτες βρήκαν αποκεφαλισμένα πτώματα βρεφών στο Κφάρ Άζα, αλλά χωρίς αναφορά σε αριθμούς. Περίπου 70 τρομοκράτες της Χαμάς είχαν εισβάλει στο Κφαρ Αζά. Και αυτών τα πτώματα κείτονται μέσα στο κιμπούτς.

Οι περισσότεροι νεκροί όμως ανασύρθηκαν από το κιμπούτς στο νότιο Ισραήλ, το Μπέρι, με πάνω από 100 σορούς να έχουν εντοπιστεί.

Σε μία από τις πιο γνωστές εβραϊκές κοινότητες, ο πληθυσμός φτάνει στους χίλιους κατοίκους. Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας μετέδωσαν ότι εντόπισαν 100 νεκρούς που είχαν προηγουμένως τεθεί σε καθεστώς ομηρείας.

Οι λευκές σακούλες με τις σορούς, με τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν, που ισοδυναμεί στο 10% του πληθυσμού της κοινότητας, προκαλούν αποτροπιασμό.

Σύμφωνα με εικόνες από κάμερες γύρω από το κιμπούτς, τρομοκράτες της Χαμάς με καλάσνικοφ ξεκλήρισαν οικογένειες.

Βίντεο, το οποίο φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail, δείχνει τη στιγμή της φρίκης, που άνδρες της Χαμάς από όχημα πυροβολούν και σκοτώνουν αμάχους.

Το κιμπούτς φαίνεται να καλύπτεται από μία κίτρινη μεταλλική πύλη η οποία και παραβιάστηκε από τη Χαμάς.

«Περπατούσαν στο Μπέρι σαν να τους ανήκει» δήλωσε ένας εκ των επιζώντων.

«Πυροβολούσαν αδιακρίτως, απήγαγαν όποιον μπορούσαν, έκαψαν τα σπίτια των ανθρώπων», πρόσθεσε, περιγράφοντας την επίθεση με όρους σφαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλα πλάνα από τον εβραϊκό οικισμό φαίνονται πολίτες να έχουν τα χέρια τους δεμένα πίσω από την πλάτη τους, να οδηγούνται από ένοπλο σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.