ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πόλεμος στο Ισραήλ: Με τον Μ.Νετανιάχου συναντήθηκε ο Λ.Όστιν – «Αυτά που είδα είναι χειρότερα από τον ISIS»

«Δολοφονίες, βιασμοί, απαγωγές, αυτό είναι που αντιμετωπίζουμε σε αυτόν τον πόλεμο»

Πόλεμος στο Ισραήλ: Με τον Μ.Νετανιάχου συναντήθηκε ο Λ.Όστιν – «Αυτά που είδα είναι χειρότερα από τον ISIS»

Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν, συναντήθηκε σήμερα (13/10) με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον υπουργό Άμυνας, Γιοάβ Γκακλάντ.

«Αυτή είναι μια τρομερή εβδομάδα, είδαμε αηδιαστικές πράξεις τρομοκρατών», δήλωσε ο Όστιν στη συνάντησή του με τον Νετανιάχου, προσθέτοντας πως «διηύθυνα την εκστρατεία κατά του ISIS. Ξέρω πολλά για το ISIS και είναι χειρότερα από αυτά που είδα στο ISIS».

Ο Νετανιάχου από την πλευρά του, τον ευχαρίστησε για τα λόγια του και είπε ότι εκτιμά πολύ τη θέση του επί του θέματος, καθώς και τα λόγια του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. «Η Χαμάς είναι το ISIS. Αυτό που είπατε και αυτό που είπε ο πρόεδρος, με πολλούς τρόπους η Χαμάς είναι χειρότερη από το ISIS», είπε ο Νετανιάχου. Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι ο «πολιτισμένος κόσμος» θα πρέπει να ενωθεί για να βοηθήσει το Ισραήλ να πολεμήσει τη Χαμάς, όπως ακριβώς ενώθηκε για να πολεμήσει το ISIS.

Στο μεταξύ, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ είπε ότι η ανάπτυξη των αμερικανικών μέσων στην περιοχή έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα. Παράλληλα, περιέγραψε τη Χαμάς ως «το ISIS της Γάζας», προσθέτοντας ότι «είναι στο μισθολόγιο του Ιράν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δολοφονίες, βιασμοί, απαγωγές, αυτό είναι που αντιμετωπίζουμε σε αυτόν τον πόλεμο», τόνισε, με τον Όστιν να του απαντά πως «θέλουμε να καταστήσουμε κάτι απολύτως σαφές – η υποστήριξη της Αμερικής προς το Ισραήλ είναι αδιαπραγμάτευτη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.