ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρώην αναπληρωτής Γ.Γ. του ΟΗΕ: «Μόνο η Ουκρανία επωφελήθηκε από το πυραυλικό πλήγμα στην Πολωνία – Αυτή ευθύνεται»

Κανένας ρωσικός πύραυλος δεν έπεσε στην Πολωνία

Πρώην αναπληρωτής Γ.Γ. του ΟΗΕ: «Μόνο η Ουκρανία επωφελήθηκε από το πυραυλικό πλήγμα στην Πολωνία – Αυτή ευθύνεται»

Ο πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Σεργκέι Ορτζονικίντζε είπε στο Zvezda Ru, ποιος θα μπορούσε να ωφεληθεί πραγματικά από μια πρόκληση (αν ήταν μόνο αυτό) με τον πύραυλο που έπεσε στο πολωνικό έδαφος

«Η Ρωσία δεν χρειάζεται καθόλου μια αντιπαράθεση με το ΝΑΤΟ, όπως η συμμαχία δεν ενδιαφέρεται για μια αντιπαράθεση με τη χώρα μας. Αλλά ποιος σπρώχνει αυτό το είδος αντιπαράθεσης και οργανώνει κάθε είδους προκλήσεις; Αυτή είναι η Ουκρανία », είπε ο Ordzhonikidze.

Πρόσθεσε ότι ο λόγος για τέτοιες ενέργειες είναι τα άσχημα πράγματα για την Ουκρανία στη γραμμή επαφής. Όπως σημείωσε ο Sergei Ordzhonikidze, αυτή η χώρα χρειάζεται και επιδιώκει τη συμμετοχή των χωρών του ΝΑΤΟ στη σύγκρουση.

Ο πρώην αναπληρωτής γενικός γραμματέας του ΟΗΕ πρότεινε ότι σκοπός αυτής της πρόκλησης θα μπορούσε κάλλιστα να είναι μια σύγκρουση μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Νωρίτερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι παρόλο που οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έδωσαν ένα τεράστιο πλήγμα στο στρατιωτικό σύστημα διοίκησης και ελέγχου των Ουκρανών μαχητών, κανένας ρωσικός πύραυλος δεν έπεσε στην Πολωνία 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.