Προκλητικός ο Ζελένσκι εξωθεί τη σύγκρουση με την Ρωσία στα άκρα: «Δεν θα διαπραγματευτώ με τον Πούτιν»

Τι ανέφερε ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου

Προκλητικός ο Ζελένσκι εξωθεί τη σύγκρουση με την Ρωσία στα άκρα: «Δεν θα διαπραγματευτώ με τον Πούτιν»

Υπέρ των διαπραγματεύσεων με την Ρωσία αλλά όχι με πρόεδρο τον Β.Πούτιν τάχθηκε προκλητικά ο επικεφαλής του καθεστώτος του Κιέβου Β.Ζελένσκι.

Όπως είπε ο ίδιος είναι κατά βάσει υπέρ των διαπραγματεύσεων αλλά όχι με την Ρωσία του… Πούτιν, όπως είπε εξωθώντας τη σύγκρουση με την Ρωσία στα άκρα.

Νωρίτερα σήμερα ο  Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κάλεσε για ειρηνευτικές συνομιλίες με το Κίεβο καθώς ανακοίνωνε την επίσημη προσάρτηση τεσσάρων ουκρανικών περιοχών την Παρασκευή.

Μιλώντας σε εκατοντάδες κορυφαίους πολιτικούς της Ρωσίας στην πολυτελή Αίθουσα του Αγίου Γεωργίου του Κρεμλίνου, ο Πούτιν είπε ότι οι ψηφοφόροι στα δημοψηφίσματα έκαναν  «μια αδιαμφισβήτητη επιλογή» να ενταχθούν στη Ρωσική Ομοσπονδία.

«Προτείνουμε να επιστρέψουμε στις συνομιλίες, αλλά δεν πρόκειται να συζητήσουμε την επιλογή που έχουν κάνει οι άνθρωποι εκεί και η Ρωσία δεν πρόκειται να την προδώσει», είπε.

Ο Πούτιν προειδοποίησε ότι «η Ρωσία θα υπερασπιστεί τα πρόσφατα ενσωματωμένα εδάφη με όλα τα μέσα που έχει στη διάθεσή της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/i/events/1575827649573933058?s=20

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.