ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

R. Kelly: Υπό επιτήρηση στη φυλακή – Ανησυχούν μήπως αυτοκτονήσει

Ο 55χρονος καταδικάστηκε σε 30 χρόνια φυλάκισης

R. Kelly: Υπό επιτήρηση στη φυλακή – Ανησυχούν μήπως αυτοκτονήσει

Υπό επιτήρηση βρίσκεται ο R. Kelly, μετά την καταδίκη του σε 30 χρόνια φυλάκισης.

Ο σταρ της R&B καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης για εκβιασμό, δωροδοκία, σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών, απαγωγή και σωματεμπορία.

Μετά από ψυχολογική αξιολόγηση, κρίθηκε απαραίτητη η στενή παρακολούθησή του. «Οι τρέχουσες συνθήκες της ζωής του προκαλούν συναισθηματική αγωνία. Είναι ένας καταδικασμένος σεξουαλικός δράστης, που έχει καταδικαστεί να περάσει τις επόμενες τρεις δεκαετίες στη φυλακή. Στο άμεσο μέλλον, θα αντιμετωπίσει άλλη μια δίκη στο Σικάγο, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για παιδική πορνογραφία», αναφέρει η βοηθός εισαγγελέα των ΗΠΑ, Μέλανι Σπάιτ σε κατάθεσή της, την οποία εξασφάλισε το Page Six.

Την Παρασκευή, ο δικηγόρος του κατηγορούμενου κατέθεσε μήνυση εναντίον του Metropolitan Detention Centre του Μπρούκλιν, αναφέροντας πως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον έχουν βάλει σε αυτή τη διαδικασία της παρακολούθησης, για καθαρά ψυχολογικούς λόγους ως τιμωρία για όσα έκανε.

«Ο R.Kelly δεν έχει σκοπό να βλάψει τον εαυτό του. Δεν συνέβη τίποτα, που να ήταν έκπληξη για εκείνον. Αν και οι συνθήκες παρακολούθησης είναι κατάλληλες για άτομα που κινδυνεύουν πραγματικά να βλάψουν τον εαυτό τους, είναι σκληρές και αντισυνταγματικές, σύμφωνα με την Όγδοη Τροποποίηση, για τα άτομα που δεν έχουν αυτοκτονικές τάσεις», αναφέρει ο δικηγόρος του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 55χρονος δεν έδειξε καμία έκπληξη, όταν του ανακοινώθηκε η ποινή φυλάκισης, αλλά και το πρόστιμο ύψους 100.000 που καλείται να πληρώσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.