ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσία: Η Ντάρια Ντούγκινα οδηγούσε το αυτοκίνητο – Άνηκε στον πατέρα της (βίντεο)

Οι εξελίξεις για τη δολοφονία της Ντάρια Ντούγκινα

Ρωσία: Η Ντάρια Ντούγκινα οδηγούσε το αυτοκίνητο – Άνηκε στον πατέρα της (βίντεο)

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Ρωσία ο θάνατος της κόρης του Ρώσου φιλοσόφου και συνεργάτη του Β.Πούτιν, Αλεξάντερ Ντούγκιν από έκρηξη στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του κινήματος Russky Gorizont ο οποίος ήταν γνωστός της οικογένειας της Ντάρια Ντούγκινα, όπως ήταν το όνομα της γυναίκας, η έκρηξη σημειώθηκε «όταν το αυτοκίνητο βγήκε από τον αυτοκινητόδρομο Mozhaiskoye κοντά στο χωριό Bolshiye Vyazemi. Το αυτοκίνητο αμέσως μετά έπιασε φωτιά».

«Οι φλόγες αγκάλιασαν αμέσως το αυτοκίνητο. Η ίδια έχασε τον έλεγχό του επειδή είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να καταλήξει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας» περιέγραψε τη στιγμή του δυστυχήματος ο Κρασνόφ μιλώντας στο Tass.

O ίδιος υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Ντούγκινα ανήκε στον πατέρα της και γι’ αυτό εκτίμησε ότι στόχος της έκρηξης ήταν είτε ο Αλεξάντερ Ντούγκιν είτε και οι δύο τους, πατέρας και κόρη.

«Το αυτοκίνητο ήταν του πατέρα της. Η Ντάρια οδηγούσε άλλο αυτοκίνητο αλλά σήμερα βρέθηκε στο τιμόνι του οχήματος του πατέρα της και ο Αλεξάντερ κινήθηκε χωριστά» είπε χαρακτηριστικά ο Κρασνόφ, όπως μεταδίδει το CNN.

Βίντεο φέρεται να δείχνει τον Αλεξάντερ Ντούγκιν σε κατάσταση σοκ μετά την έκρηξη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για το δεύτερο άτομο που αφήνει να εννοηθεί ότι στόχος της έκρηξης ενδεχομένως να ήταν ο Ντούγκιν καθώς το ίδιο είχε υποστηρίξει, ακόμα πιο ξεκάθαρα, και ο επικεφαλής του DPR στο Ντονέτσκ «δείχνοντας» προς την Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.