Ρωσία: Χτύπημα σε προσωρινή βάση Ουκρανών μαχητών με πλήγμα ακριβείας – 300 νεκροί

Επίσης καταστράφηκαν 40 μονάδες ειδικού εξοπλισμού

Ρωσία: Χτύπημα σε προσωρινή βάση Ουκρανών μαχητών με πλήγμα ακριβείας – 300 νεκροί

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας με ανακοίνωση του ενημέρωσε ότι «εξουδετέρωσε» 300 Ουκρανούς μαχητές, στο Ντονέτσκ.

Όπως αναφέρθηκε, οι ρωσικές επίγειες δυνάμεις με πλήγμα «ακριβείας» χτύπησαν το κτήριο ενός σχολείου στην πόλη Κραματρόσκ, το οποίο είχαν μετατρέψει σε προσωρινή βάση 300 Ουκρανοί μαχητές.

Από την πυραυλική επίθεση σκοτώθηκαν όλοι, ενώ καταστρέφηκαν και 40 μονάδες ειδικού εξοπλισμού, όπως αναφέρεται.

Επίσης, το ρωσικό πυροβολικό κατέστρεψε μια αποθήκη πυρομαχικών στο Μικολάϊβ, σκοτώνοντας επίσης 30 Ουκρανούς στρατιωτικούς και καταστρέφοντας 6 τεθωρακισμένα οχήματα και στοιχεία του ουκρανικού πυροβολικού, σύμφωνα πάντα με το υπουργείο Άμυνας της Μόσχας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά τους Ρώσους, από την αρχή του πολέμου έχουν καταρριφθεί 260 ουκρανικά αεροπλάνα, 144 ελικόπτερα, 1.589 drones, 357 αντιαεροπορικά συστήματα, 4.141 τανκς και άλλα θωρακισμένα οχήματα, 3.176 στοιχεία πυροβολικού, 4.453 ειδικά στρατιωτικά οχήματα και 762 πυραυλικά συστήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.