
Έτσι εκτιμάται ότι θα καταλήξει η Ουκρανία εάν απορριφθεί από τον Ζελένσκι και τους υπολοίπους «προθαλάμους» η ειρηνευτική πρόταση Πούτιν και Τραμπ.
Όπως φαίνεται στον χάρτη η Ρωσία με΄χρι το 2027 θα έχει καταλάβει όχι μόνο το Ντόνετσκ, το οποίο βέβαια στο μεγαλύτερο μέρος του είναι υπο το έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων, αλλά και την Οδησσό αποκλείοντας ολοκληρωτικά την υπόλοιπη Ουκρανία από κάθε θαλάσσια πρόσβαση.
‼️🇺🇦🇷🇺🇺🇸 #Zelenskyy would be wise to accept Trump’s deal – otherwise this is going to happen. pic.twitter.com/MmNPQICazm
— Maimunka News (@MaimunkaNews) August 17, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.