ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Θα απαντήσουμε στο ΝΑΤΟ αφού αναλύσει τα αποτελέσματα της συνόδου του Βίλνιους»

«Θα απαντήσουμε την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο»

Ρωσικό ΥΠΕΞ: «Θα απαντήσουμε στο ΝΑΤΟ αφού αναλύσει τα αποτελέσματα της συνόδου του Βίλνιους»

Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ που διεξήχθη χθες και σήμερα στη Λιθουανία έδειξε ότι η Δυτική συμμαχία επιστρέφει σε «ψυχροπολεμικές» λογικές, υποστήριξε απόψε το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας, προειδοποιώντας ότι το Κρεμλίνο είναι έτοιμο να απαντήσει στις απειλές χρησιμοποιώντας όλα τα απαραίτητα μέσα.

«Τα αποτελέσματα της Συνόδου του Βίλνιους θα αναλυθούν προσεκτικά. Λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις και τις απειλές για την ασφάλεια και τα συμφέροντα της Ρωσίας, θα απαντήσουμε την κατάλληλη στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα και τις μεθόδους που έχουμε στη διάθεσή μας» ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εκτός από τις αποφάσεις που έχουν ήδη ληφθεί, θα συνεχίσουμε θα ενισχύουμε τη στρατιωτική οργάνωση και το αμυντικό σύστημα της χώρας», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.