ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Ουκρανικές δυνάμεις τοποθέτησαν όπλα σε σχολείο στο Χάρκοβο και οικισμούς της ΛΔΔ 

Οι κάτοικοι της περιοχής κρατούνται στα υπόγεια

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Ουκρανικές δυνάμεις τοποθέτησαν όπλα σε σχολείο στο Χάρκοβο και οικισμούς της ΛΔΔ 

Στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας βρίσκεται στους πρώτους ορόφους των κτιρίων κατοικιών, στο σχολείο και στο κτίρια του αντιφυματικού ιατρείου.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, μαχητές εδαφικής άμυνας και ξένοι μισθοφόροι τοποθέτησαν όπλα και πυρομαχικά και εξόπλισαν επίσης προπύργια σε σπίτια, σχολεία και το Κέντρο του Πολιτισμού στο Χάρκοβο και οικισμούς της ΛΔΔ.

Αυτό ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Ελέγχου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, στρατηγός Μιχαήλ Μιζίντσεφ.

«Στο Χάρκοβο, στο έδαφος του σχολείου Νο. 81 κατά μήκος της οδού Krasnaya Alleya και στο Σπίτι του Πολιτισμού κατά μήκος της οδού Plekhanovskaya, το στρατιωτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και οι μονάδες εδαφικής άμυνας εξόπλισαν οχυρά και αποθήκες πυρομαχικών, τοποθέτησαν πυροβολικό και MLRS, και οι κάτοικοι της περιοχής κρατούνται στα υπόγεια», – δήλωσε ο Μιζίντσεφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προσεγγίσεις σε αυτά τα κτίρια είναι ναρκοθετημένες και ο τοπικός πληθυσμός δεν ενημερώνεται σχετικά.

Ο Μιζίντσεφ είπε επίσης ότι στην Avdiivka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, στους πρώτους ορόφους των κτιρίων κατοικιών, στο σχολείο και στα κτίρια του αντιφυματικού ιατρείου, σταθμεύει το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και κρατούνται πολίτες με το ζόρι στα υπόγεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας και μισθοφόροι τοποθέτησαν βαρύ οπλισμό, εξόπλισαν ένα οχυρό και μια αποθήκη πυρομαχικών σε οικοτροφείο στο Κραματόρσκ, πρόσθεσε ο στρατηγός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.