ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σ.Λαβρόφ: «Μια μεγάλη έκρηξη επέρχεται στο κέντρο της Ευρώπης»

«Ακριβώς στον τόπο όπου το 1999 το ΝΑΤΟ πραγματοποίησε επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας...»

Σ.Λαβρόφ: «Μια μεγάλη έκρηξη επέρχεται στο κέντρο της Ευρώπης»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε πως αναμένεται να συμβεί μία «μεγάλη έκρηξη» στο κέντρο της Ευρώπης, αναφερόμενος στην κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ Σερβίας και Κοσόβου.

Ειδικότερα, ο Λαβρόφ δήλωσε πως «Μια μεγάλη έκρηξη επέρχεται στο κέντρο της Ευρώπης. Ακριβώς στον τόπο όπου το 1999 το ΝΑΤΟ πραγματοποίησε επίθεση κατά της Γιουγκοσλαβίας, παραβιάζοντας όλες τις αρχές της Τελικής Πράξης του Ελσίνκι και των εγγράφων του ΟΑΣΕ, που για άλλη μια φορά τονίζει ότι αυτό που συμβαίνει στον κόσμο σήμερα είναι γεωπολιτικού χαρακτήρα και ότι χρειάζεται μια γεωπολιτική λύση».

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή η αποτελούμενη από Αλβανούς αστυνομία του Κοσσυφοπεδίου εισέβαλε στα κτίρια τεσσάρων – σερβικών – δήμων στο βόρειο τμήμα του Κοσόβου – Severna Mitrovica, Zubin Potok, Zvečan και Leposavic.

Η εισβολή τους, ωστόσο, συνοδεύτηκε με δακρυγόνα, καπνογόνα και βόμβες σοκ εναντίον των Σέρβων οι οποίος μάταια προσπάθησαν να τους εμποδίσουν να εισέλθουν στα δημοτικά κτίρια, σύμφωνα με το Tanjug.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της Σερβίας, Μίλος Βούτσεβιτς ο οποίος έκανε λόγο για υψηλή πολεμική ετοιμότητα του σερβικού στρατού και ότι οι σχηματισμοί του στρατού θα αναπτυχθούν πλήρως κατά μήκος της διοικητικής γραμμής μέχρι τις 14:00 σήμερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.