ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Σοϊγκού: Εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την ανταρσία της Wagner

Βίντεο τον δείχνει να επιθεωρεί στρατεύματα

Σ.Σοϊγκού: Εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την ανταρσία της Wagner

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά την ανταρσία της Wagner του Γιεβγκένι Πριγκόζιν έκανε ο Ρώσος υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοϊγκού.

Ο Σεργκέι Σοϊγκού τον οποίο είχε βάλει στο στόχαστρο ο Γιεβγκένι Πριγκόζν, φαίνεται σε βίντεο να επιθεωρεί στρατεύματα και να παρακολουθεί την εκπαίδευση μονάδων νεοσυλλέκτων που πρόσφατα εντάχθηκαν στον στρατό ως επαγγελματίες συμβασιούχοι, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Το ρωσικό υπουργείο έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του Telegram βίντεο στο οποίο φαίνεται υπουργός της Ρωσίας, Σεργκέι Σοϊγκού με στρατιωτικά ρούχα να επιθεωρεί στρατιώτες σε πεδίο βολής.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Σεργκέι Σοϊγκού με στρατεύματα μετά τη σύντομη ανταρσία τον περασμένο μήνα της οργάνωσης μισθοφόρων Wagner κατά της Ρωσίας.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, πάντως, δεν διευκρίνισε πότε μαγνητοσκοπήθηκε το βίντεο ή πού έλαβε χώρα η επιθεώρηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Σεργκέϊ Σοϊγκού δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ανταρσία δεν επηρέασε την «ειδική στρατιωτική επιχείρηση» της Ρωσίας στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.