ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σε επιχειρηματία της Κολωνίας ανήκει το Cessna που συνετρίβη – Άγνωστα ακόμα τα αίτια της συντριβής

Πέταξε πάνω από τη μισή Ευρώπη «στα τυφλά»

Σε επιχειρηματία της Κολωνίας ανήκει το Cessna που συνετρίβη – Άγνωστα ακόμα τα αίτια της συντριβής

Ένα ιδιωτικό αεριωθούμενο που συνετρίβη στη Βαλτική στα ανοικτά της Λετονίας, αφού πέταξε ξεκινώντας από την Ισπανία χωρίς να απαντά στις κλήσεις των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, ανήκε στο Γερμανό επιχειρηματία Καρλ-Πέτερ Γκρίζεμαν.

Το αεριωθούμενο, ένα νηολογημένο στην Αυστρία Cessna 551, απογειώθηκε χθες, Κυριακή, το απόγευμα από τη Χερέθ στη νότια Ισπανία, εμφανίσθηκε στο Παρίσι και την Κολωνία και πέταξε κατ’ ευθείαν προς τη Βαλτική, όπου έπεσε στη θάλασσα ανατολικά του Γκότλαντ, όπως έδειξαν τα δεδομένα της πτήσης.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι επρόκειτο για το ιδιωτικό αεριωθούμενο του ιδιοκτήτη μας, του Καρλ-Πέτερ Γκρίζεμαν», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρίας του, Quick Air, μιας εταιρείας πτήσεων τσάρτερ με έδρα την Κολωνία.

Ο ίδιος αρνήθηκε να επιβεβαιώσει πληροφορία της εφημερίδας Express της Κολωνίας, σύμφωνα με την οποία ο Γκρίζεμαν ήταν ο πιλότος και συνοδευόταν από τη σύζυγό του, την κόρη του και τον φίλο της κόρης του.

Τα αίτια της συντριβής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά

Αεροσκάφη αρκετών χωρών και ένα επιβατικό οχηματαγωγό πλοίο κατευθύνθηκαν χθες, Κυριακή, το βράδυ προς τον τόπο της συντριβής για να βοηθήσουν στην επιχείρηση διάσωσης.

Συντρίμμια και μια κηλίδα που μοιάζει να είναι πετρελαίου εντοπίσθηκαν κοντά στο σημείο της συντριβής, δήλωσε στην τηλεόραση της Λετονίας ο επικεφαλής της Λετονικής υπηρεσίας έρευνας και διάσωσης Πέτερις Σουμπότα προσθέτοντας πως δεν έχουν βρεθεί επιβάτες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γερμανικά και δανικά πολεμικά αεροπλάνα είχαν σταλεί για να παρατηρήσουν το αεροπλάνο καθώς πετούσε χωρίς να δίνει σήματα πάνω από τη βόρεια Ευρώπη χθες το απόγευμα, όμως δεν είχαν μπορέσει να εντοπίσουν κάποιον μέσα σ’ αυτό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.