ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σεργκέι Σοϊγκού: «Αυξήσαμε κατακόρυφα την παραγωγή των όπλων υψηλής ακρίβειας» (βίντεο)

Η Ρωσία ανανεώνει τα αποθέματά της

Σεργκέι Σοϊγκού: «Αυξήσαμε κατακόρυφα την παραγωγή των όπλων υψηλής ακρίβειας»  (βίντεο)

«Η Ρωσία έχει αυξήσει σημαντικά την παραγωγή όπλων υψηλής ακρίβειας» δήλωσε  το Σάββατο ο υπουργός Άμυνας της χώρας Σεργκέι Σοϊγκού.

Μιλώντας σε συνάντηση με τους αρχηγούς των τριών Κλάδων στην έδρα της Μικτής Ομάδας Δυνάμεων στη Μόσχα, ο Σοϊγκού είπε ότι επιθεώρησε την εφαρμογή «της κρατικής αμυντικής εντολής» από την αμυντική βιομηχανία.

«Όλα αυτά καθιστούν δυνατή την εκτέλεση των καθηκόντων που έχει θέσει ο ανώτατος διοικητής ο  Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν σύμφωνα με το σχέδιο για τη διεξαγωγή ‘της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης’», είπε, αναφερόμενος στη ρωσική στρατιωτική επέμβαση στην Ουκρανία.

Ο Σοϊγκού άκουσε επίσης αναφορές για την παροχή πυρομαχικών στον ρωσικό Στρατό στην Ουκρανία, σημειώνοντας ότι το θέμα αυτό βρίσκεται υπό τον συνεχή έλεγχο του υπουργείου Άμυνας.

Οι αρχηγοί των τριών Όπλων συζήτησαν επίσης πώς να βελτιώσουν την επιμελητεία για τις προμήθειες των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο επικεφαλής του ρωσικού επιτελείου στρατού Βαλέρι Γκεράσιμοφ, ο οποίος ανέλαβε επικεφαλής της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, της χώρας στην Ουκρανία στις 11 Ιανουαρίου, προσπάθησε να «εξαπολύσει γενική χειμερινή επίθεση με σκοπό να επεκτείνει τον ρωσικό έλεγχο σε ολόκληρη την περιοχή Ντονμπάς», ανέφερε το υπουργείο Άμυνας της Βρετανίας στο Twitter.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.