ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σι Τζινπίνγκ σε Β.Πούτιν: «Όλες οι πλευρές θα πρέπει να εργαστούν για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία»

Ο Κινέζος πρόεδρος πρόθυμος να βοηθήσει

Σι Τζινπίνγκ σε Β.Πούτιν: «Όλες οι πλευρές θα πρέπει να εργαστούν για την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία»

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν είχε ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ, ο οποίος κάλεσε όλες τις πλευρές να εργαστούν προς την επίλυση της κρίσης στην Ουκρανία «με υπεύθυνο τρόπο», μετέδωσε το κρατικό κινεζικό δίκτυο CCTV.

Η Κίνα έχει αρνηθεί να καταδικάσει τις ενέργειες της Ρωσίας στην Ουκρανία ή να τις χαρακτηρίσει «εισβολή» και ζητά να υπάρξει μια λύση μέσω διαπραγμάτευσης.

Στην τηλεφωνική τους επικοινωνία, ο Σι επανέλαβε την προθυμία της Κίνας να βοηθήσει να επιλυθεί η κατάσταση.

Η Κίνα και η Ρωσία αποκτούν ολοένα και πιο στενές σχέσεις τα τελευταία χρόνια και τον Φεβρουάριο ο Πούτιν και ο Σι υπέγραψαν ευρεία στρατηγική σύμπραξη με στόχο να αντιμετωπιστεί η αμερικανική επιρροή και δήλωσαν ότι δεν θα έχουν «απαγορευμένους τομείς συνεργασίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Παρασκευή, η Ρωσία και η Κίνα άνοιξαν μια νέα διασυνοριακή γέφυρα στην Άπω Ανατολή, με την οποία ελπίζουν να ενισχύσουν περαιτέρω το εμπόριο καθώς η Μόσχα πλήττεται από τις σαρωτικές κυρώσεις που επέβαλε η Δύση λόγω των ενεργειών της στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.