ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σικάγο: Η στιγμή που τρεις φίλοι παθαίνουν ηλεκτροπληξία σε σιδηροδρομικό σταθμό – Ήθελαν να βγάλουν selfie (βίντεο)

Το παρ’ ολίγον μοιραίο περιστατικό συνέβη σε σταθμό στο Όακ Παρκ

Σικάγο: Η στιγμή που τρεις φίλοι παθαίνουν ηλεκτροπληξία σε σιδηροδρομικό σταθμό – Ήθελαν να βγάλουν selfie (βίντεο)

Toν γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο το οποίο δείχνει τη στιγμή που τρία άτομα έπαθαν ηλεκτροπληξία όταν κάθισαν στις ράγες σιδηροδρομικού σταθμού κοντά στο Σικάγο για να βγάλουν μαζί μια selfie.

Το παρ’ ολίγον μοιραίο περιστατικό συνέβη σε σταθμό στο Όακ Παρκ, μια πόλη με πληθυσμό περίπου 55.000 κατοίκους κοντά στο Σικάγο, λίγο πριν τις 19:00 τοπική ώρα στις 5 Αυγούστου, κι ενώ οι τρεις φίλοι κατευθύνονται προς το μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza.

Προσοχή! Οι εικόνες στο βίντεο είναι σκληρές!

Στις εικόνες διακρίνονται δύο έφηβοι και μία κοπέλα να κάθονται στις ράγες και να ετοιμάζονται να τραβήξουν τη selfie, όταν ένας απ’ τους νεαρούς έγειρε προς τα πίσω και ακουμπώντας μια τρίτη ράγα, άρχισε να τρέμει σύγκορμα καθώς τον χτύπησαν 600 βολτ.

Άπλωσε το χέρι του κι άρπαξε την κοπέλα δίπλα του, που άρχισε κι αυτή να τρέμει καθώς πάθαιναν ηλεκτροπληξία.

Έντρομος ο τρίτος της παρέας παρακολουθούσε για λίγες στιγμές τους φίλους του να, προτού αναλάβει δράση για να τους βοηθήσει. Προς στιγμήν φάνηκε να παθαίνει κι εκείνος ένα σοκ από το ρεύμα και τίναξε τα χέρια του στον αέρα, προτού αρκετοί παριστάμενοι πηδήξουν από την αποβάθρα για να τον βοηθήσουν να σώσει τους φίλους του.

Ο ένας εκ των δύο έπαθε καρδιακή ανακοπή και διακομίστηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο ιατρικό κέντρο Loyola, ενώ η φίλη του διατηρούσε τις αισθήσεις της, όταν έφθασε ασθενοφόρο στο σημείο , που μετέφερε και αυτή στο νοσοκομείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.