ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Σήμερα η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Βρετανών πολιτών από το Τελ Αβίβ

Ο σχεδιασμός έγινε από τη βρετανική κυβέρνηση και ανακοινώθηκε από το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης

Σήμερα η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Βρετανών πολιτών από το Τελ Αβίβ

Εντός της ημέρας αναμένεται να αναχωρήσει η πρώτη πτήση επαναπατρισμού Βρετανών πολιτών, από το Τελ Αβίβ.

Ο σχεδιασμός έγινε από τη βρετανική κυβέρνηση και ανακοινώθηκε από το Γραφείο Εξωτερικών, Κοινοπολιτείας και Ανάπτυξης (FCDO).

Σημειώνεται πως οι Βρετανοί υπήκοοι καλούνται να πάρουν θέση στις πτήσεις μαζί με τους πολίτες που έχουν διπλή υπηκοότητα και τα εξαρτώμενα μέλη σε περίπτωση που ταξιδεύουν με Βρετανό υπήκοο που διαμένει κανονικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι πτήσεις είναι πληρωμένες εμπορικές πτήσεις με κόστος 300 στερλίνες (369 δολάρια/ 348 ευρώ) η καθεμία, το οποίο θα χρεώνεται στην οικογένεια ή το άτομο που θα καταλαμβάνει τη θέση.

Πρόσθεσε ότι «τα παιδιά και τα άλλα εξαρτώμενα μέλη των Βρετανών διπλωματών θα λάβουν επίσης θέσεις, καθώς έχουμε καθήκον φροντίδας για το προσωπικό μας».

Μια ομάδα ταχείας ανάπτυξης έχει επίσης σταλεί στο Ισραήλ για να βοηθήσει τους Βρετανούς πολίτες επί τόπου, ανέφερε το FCDO σε ανακοίνωσή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ευάλωτοι Βρετανοί υπήκοοι θα έχουν προτεραιότητα σε αυτές τις πτήσεις. Σε αυτό το στάδιο θα επικοινωνήσουμε απευθείας με όσους έχουν επιλεγεί για τις πτήσεις και οι Βρετανοί υπήκοοι δεν θα πρέπει να μεταβούν στο αεροδρόμιο, εκτός αν τους καλέσουμε», αναφέρεται ακόμη στην ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.