ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Στις ΗΠΑ ο Μ.Τσαβούσογλου – Συνάντηση με τον Α.Μπλίνκεν

Στις 18 Μαΐου η συνάντηση

Στις ΗΠΑ ο Μ.Τσαβούσογλου – Συνάντηση με τον Α.Μπλίνκεν

Στις ΗΠΑ θα μεταβεί στις 18 Μαΐου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, για να συναντήσει τον Αμερικανό ομόλογό του, Άντονι Μπλίνκεν.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, η συνάντηση θα επικεντρωθεί στα σημεία που δημιουργούν προστριβές αλλά και στην ενδυνάμωση των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.

Η συνάντηση των δύο πολιτικών θα γίνει ενώ η Άγκυρα επιχειρεί να διαδραματίσει τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανάμεσα σε Μόσχα και Κίεβο. Εκφράζει την πεποίθηση ότι ενδεχομένως να οργανωθεί νέος γύρος ειρηνευτικών συνομιλιών στην Τουρκία ανάμεσα στις δύο πλευρές και τα Ηνωμένα Έθνη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν είχε τονίσει, πριν από λίγες εβδομάδες, ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμες να κινήσουν τις διαδικασίες και να επιταχύνουν τις πωλήσεις όπλων σε χώρες που συνεργάζονται με τη Ρωσία όπως η Τουρκία και η Ινδία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.