ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Στρατός της Συρίας: «Η αμερικανική κατοχή του εδάφους μας δεν μπορεί πια να συνεχιστεί»

Η δήλωση αυτή ήρθε μετά το χτύπημα των ΗΠΑ στη Συρία, ως αντίποινα για την επίθεση στην Ιορδανία

Στρατός της Συρίας: «Η αμερικανική κατοχή του εδάφους μας δεν μπορεί πια να συνεχιστεί»

Ο στρατός της Συρίας, την επομένη των αμερικανικών πληγμάτων που, σύμφωνα με το στρατό, προκάλεσαν νεκρούς, τραυματίες και «σημαντικές ζημιές» δήλωσε ότι η αμερικανική κατοχή του συριακού εδάφους «δεν μπορεί πια να συνεχιστεί».

Τα πλήγματα αυτά, τα οποία πραγματοποιήθηκαν σε αντίποινα για την επίθεση μη επανδρωμένου αεροσκάφους που στοίχισε τη ζωή σε τρεις Αμερικανούς στρατιώτες στα τέλη Ιανουαρίου σε βάση στην Ιορδανία, κοντά στα σύνορα με τη Συρία, προκάλεσαν «το θάνατο αριθμού αμάχων και στρατιωτών, τραυματισμούς άλλων και σημαντικές ζημιές», σύμφωνα με την ανακοίνωση του στρατού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η κατοχή ορισμένων τμημάτων του συριακού εδάφους από τις αμερικανικές δυνάμεις δεν μπορεί πια να συνεχιστεί», πρόσθεσε ο συριακός στρατός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.