
Το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν δήλωσε σήμερα, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, πως «άμεση θα είναι η αντίδρασή μας σε παρέμβαση τρίτου στη σύγκρουση με το Ισραήλ».
Σημειώνεται πως το Ισραήλ εξακολουθεί να αναμένει ότι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, θα συμμετάσχει στις επιθέσεις εναντίον του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν, δήλωσε αξιωματούχος της χώρας στους Times of Israel.
«Η προσδοκία είναι ότι θα συμμετάσχουν, αλλά δεν τους πιέζει κανείς», ανέφερε ο αξιωματούχος. «Πρέπει να πάρουν τη δική τους απόφαση». «Θα το μάθουμε τις επόμενες 24-48 ώρες» εκτίμησε ο ίδιος αξιωματούχος.
Την ίδια ώρα, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι «η αντιπαράθεση με τον εχθρό θα συνεχιστεί, μέχρι να αποδοθεί η αποζημίωση».
Καθώς η σύγκρουση συνεχίζεται, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας του Ιράν δήλωσε ότι έχει σχέδια για διάφορα σενάρια. Χωρίς να αναφέρει τις ΗΠΑ ή άλλες χώρες, υπογράμμισε: «Σε περίπτωση επέμβασης τρίτου μέρους σε αυτή την επίθεση, θα αντιμετωπιστούν άμεσα σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο σχέδιο».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.