ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος στην Παραγουάη: Τέσσερις νεκροί – Ανάμεσά τους και ένας βουλευτής (βίντεο)

Το αεροπλάνο συνετρίβη λίγο σε απόσταση περίπου 180 χλμ. από την πρωτεύουσα Ασουνσιόν

Συνετρίβη μικρό αεροσκάφος στην Παραγουάη: Τέσσερις νεκροί – Ανάμεσά τους και ένας βουλευτής (βίντεο)

Λίγο μετά την απογείωσή του συνετρίβη ένα μικρό αεροσκάφος στην Παραγουάη, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τέσσερα άτομα, εκ των οποίων ο ένας ήταν βουλευτής.

Όπως αναφέρει το Reuters, το αεροπλάνο τους συνετρίβη λίγο σε απόσταση περίπου 180 χλμ. από την πρωτεύουσα Ασουνσιόν, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο Γουόλτερ Χαρμς, βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος και μαζί τρεις άνδρες που ήταν μέλη της συνοδείας του.

Σοκαριστικές εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν τα φλεγόμενα συντρίμμια μέσα σε χωράφι.

«Έμαθα, με βαθύ πόνο, τα θλιβερά νέα για τον θάνατο του συναδέλφου, φίλου και αδερφού μας», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Παραγουάης, Πέδρο Αλιάνα.

Σύμφωνα δε με την έκθεση της τοπικής αστυνομίας, αναφορικά με τα αίτια της τραγωδίας, το αεροπλάνο προσέκρουσε σε δέντρο κατά την απογείωση και άμεσα τυλίχτηκε στις φλόγες, πέφτοντας στο έδαφος, σε ένα ακόμη αεροπορικό δυστύχημα που συγκλονίζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.