ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συρία: Δύο άμαχοι νεκροί σε νέα επιδρομή του Ισραήλ στη Δαμασκό

Είναι η τέταρτη επιδρομή από αέρος που αποδίδεται από τις αρχές της Συρίας στο Ισραήλ από την περασμένη Πέμπτη, η τρίτη στην πρωτεύουσα Δαμασκό

Συρία: Δύο άμαχοι νεκροί σε νέα επιδρομή του Ισραήλ στη Δαμασκό

Τουλάχιστον δύο πολίτες έχασαν τη ζωή τους σήμερα σε ισραηλινό αεροπορικό πλήγμα στη Δαμασκό της Συρίας, την τέταρτη επιδρομή που αποδίδεται από τις αρχές στο Ισραήλ και την τρίτη στη συριακή πρωτεύουσα προτού συμπληρωθεί μια εβδομάδα.

«Στις 00:15 (σ.σ. τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), ο ισραηλινός εχθρός διεξήγαγε αεροπορικό πλήγμα (…) και η επίθεση είχε αποτέλεσμα τον θάνατο δύο πολιτών», δήλωσε στρατιωτική πηγή στο συριακό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων SANA.

https://twitter.com/kisis007/status/1643030207597625345?ref_src=twsrc%5Etfw

Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα ενεργοποιήθηκε για να αντιμετωπίσει ισραηλινούς πυραύλους που εκτοξεύθηκαν εναντίον στόχων στη Δαμασκό και κατέρριψαν αρκετούς από αυτούς, σύμφωνα με συριακά κρατικά ΜΜΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.