
Το μεξικανικό καρτέλ διαθέτει πυροβόλα κατά των drones και μονάδες drones.
Θεωρητικά, με καλές μονάδες drones θα μπορούσαν να απωθήσουν τον στρατό, ακόμη και να επιτεθούν σε ελικόπτερα. Δύο χειριστές drones μπορούν να καταστρέψουν ολόκληρες τεθωρακισμένες μονάδες.
Βασικά τίθεται το ερώτημα αν ο μεξικανικός Στρατός διαθέτει κάποιο πραγματικό πλεονέκτημα έναντι των καρτέλ.
🇲🇽 The cartel has anti-drone guns and drone units.
Technically, with good drone units they could push back the army and even attack helicopters. A couple of drone operators can take out entire armored units. pic.twitter.com/MesruDPYGr
— Lord Bebo (@MyLordBebo) February 24, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.