ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ταϊλάνδη: 29χρονος γαμπρός σκότωσε την 44χρονη νύφη, την πεθερά και την κουνιάδα και μετά αυτοκτόνησε

Ο δράστης της τραγωδίας ήταν παραολυμπιονίκης και πρώην στρατιωτικός

Ταϊλάνδη: 29χρονος γαμπρός σκότωσε την 44χρονη νύφη, την πεθερά και την κουνιάδα και μετά αυτοκτόνησε

Με αίμα βάφτηκε ο ένας γάμος στην Ταϊλάνδη καθώς ο γαμπρός 29 ετών για άγνωστο λόγο άνοιξε πυρ σκότωσε την 44χρονη σύζυγό του, την 62χρονη μητέρα της και την 38χρονη αδερφή της πριν να στρέψει το όπλο στον εαυτό του και να αυτοκτονήσει.

Δράστης της τραγωδίας ο Τσατουρόνγκ Σουκσούκ ο οποίος ήταν παραολυμπιονίκης και πρώην στρατιωτικός.

Από τις σφαίρες του 29χρονου στον γάμο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο τραυματίστηκαν και δύο καλεσμένοι ένας εκ των οποίων στη συνέχεια κατέληξε.

O 29χρονος δράστης και η 44χρονη σύζυγός του που έπεσε νεκρή από τα πυρά του

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το BBC, o 29χρόνος «ήταν «υπό την επήρεια ουσιών την ώρα των πυροβολισμών» ενώ τα όπλα και τα πυρομαχικά τα είχε αγοράσει νόμιμα πριν από έναν χρόνο.

Ταϊλανδικά μέσα μεταφέρουν μαρτυρίες σύμφωνα με τις οποέις το ζευγάρι καβγάδισε κατά τη διάρκεια της γαμήλιας εκδήλωσης ενώ πληροοφορίες θέλουν τον 29χρονο να αισθάνεται ανασφαλής για τη διαφορά ηλικίας με την 44χρονη.

Το ζευγάρι συζούσε τα τελευταία τρία χρόνια.

Ο Τσατουρόνγκ είχε κατακτήσει ασημένιο μετάλλιο στους παρα-ασιατικούς αγώνες στην Ινδονησία το 2022.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 29χρονος είχε ακρωτηριαστεί εν ώρα αποστολής με ομάδα του στρατού που περιπολεί τα σύνορα της Ταϊλάνδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.