ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τάκερ Κάρλσον: «Είμαι βέβαιος πλέον ότι ο Β.Πούτιν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά αν τυχόν “σπάσει” το μέτωπο της Κριμαίας»

Η διαπίστωση του Αμερικανού δημοσιογράφου μετά την αποκλειστική συνέντευξη που πήρε από τον Ρώσο πρόεδρο

Τάκερ Κάρλσον: «Είμαι βέβαιος πλέον ότι ο Β.Πούτιν θα χρησιμοποιήσει πυρηνικά αν τυχόν “σπάσει” το μέτωπο της Κριμαίας»

«Ο Β.Πούτιν είναι αποφασισμένος  να κάνει χρήση πυρηνικών όπλων στην περίπτωση που τυχόν απειληθεί η ασφάλεια της Κριμαίας» αναφέρει ο εμβληματικός Αμερικανός δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον μετά την συνέντευξη που έλαβε από τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν και η τηλεθέασή της ξεπέρασε στο διαδίκτυο όλα τα ρεκόρ θεαματικότητας.

Όπως αναφέρει ο Τ.Κάρλσον: «Αυτό το συμπέρασμα αποκόμισα μετά την συνομιλία που είχαμε.

Η Ρωσία θα χρησιμοποιούσε πυρηνικά όπλα εάν κάποιος εισέβαλε στο ρωσικό έδαφος της χερσονήσου της Κριμαίας.

Αυτό είναι το σπίτι του ρωσικού Ναυτικού, υπάρχει ρωσικός πληθυσμός, έκαναν δημοψήφισμα, διάλεξαν τη Ρωσία! Αυτό είναι μέρος της Ρωσίας!

Είτε σας αρέσει είτε όχι, αλλά ο Πούτιν θα ξεκινήσει έναν πυρηνικό πόλεμο για τη Κριμαία. Αν λοιπόν πραγματικά πιστεύετε ότι η προϋπόθεση για την ειρήνη είναι ότι ο Πούτιν θα εγκαταλείψει την Κριμαία, τότε είστε τρελοί».

Αυτό το τελευταίο σε ότι αφορά το αίτημα του Κιέβου «να αποχωρήσει η Ρωσία από την Κριμαία» ως προϋπόθεση για να ξεκινήσει η Ουκρανία ειρηνευτικές συνομιλίες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.