Προσφορά: Ένα εισιτήριο, δύο αγώνες...

Τεχεράνη: Διαψεύδει σενάρια για μεταφορά του εμπλουτισμένου ουρανίου εκτός της χώρας

Τι αναφέρει το ιρανικό πρακτορείο Tasnim News

Τεχεράνη: Διαψεύδει σενάρια για μεταφορά του εμπλουτισμένου ουρανίου εκτός της χώρας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Τεχεράνη διαψεύδει πληροφορίες που τη θέλουν να εξετάζει τη μεταφορά εμπλουτισμένου ουρανίου εκτός της χώρας, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το ιρανικό πρακτορείο Tasnim News, το οποίο απαντά σε σχετικό δημοσίευμα του Al-Hadath, το Ιράν δεν έχει αναλάβει καμία δέσμευση στο προσχέδιο μνημονίου ούτε έχει συμφωνήσει σε ενέργειες που αφορούν τη μεταφορά πυρηνικού υλικού.

Το Tasnim χαρακτήρισε τις σχετικές αναφορές «ψευδείς» και μίλησε για «ψυχολογική επιχείρηση», απορρίπτοντας επίσης τους ισχυρισμούς ότι οι πληροφορίες προέρχονται από ιρανικές πηγές, υποστηρίζοντας ότι είναι ανυπόστατες και κατασκευασμένες.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.