ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Πακιστάν ανακοίνωσε πως απελαύνει όλους τους παράνομους αλλοδαπούς

Δεν θα τους επιτραπεί να παραμείνουν στη χώρα πέραν της 1ης Νοεμβρίου

Το Πακιστάν ανακοίνωσε πως απελαύνει όλους τους παράνομους αλλοδαπούς

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών του Πακιστάν, Σαρφράζ Μπούγκτι, ανακοίνωσε πως οριστικοποιήθηκε σχέδιο για την απέλαση όλων των παράνομων αλλοδαπών, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων χιλιάδων Αφγανών, καθώς πλησιάζει η προθεσμία της 1ης Νοεμβρίου.

«Είναι ένας στόχος-πρόκληση», σημείωσε ο Σαρφράζ Μπούγκτι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Ισλαμαμπάντ, προσθέτοντας ότι το Πακιστάν είναι αποφασισμένο να απομακρύνει όλους τους παράνομους αλλοδαπούς.

Η επεξεργασία των υποθέσεων των παράνομων αλλοδαπών, πολλοί από τους οποίους ζουν στο Πακιστάν για χρόνια, θα γίνει σε προσωρινά κέντρα που συστάθηκαν από την κυβέρνηση, ενώ αυτοί που εγκαταλείπουν οικειοθελώς θα βοηθηθούν να φύγουν από το Πακιστάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Ισλαμαμπάντ ανακοίνωσε αυτόν τον μήνα την απομάκρυνση των παράνομων αλλοδαπών, σημειώνοντας ότι δεν θα τους επιτραπεί να παραμείνουν στη χώρα πέραν της 1ης Νοεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.