ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Το «στρατιωτικό αντικείμενο» που βρέθηκε σε δάσος της Πολωνίας συνδέεται με αντιαεροπορικές δοκιμές

«Δεν βρέθηκαν ίχνη εκρήξεων ούτε εκρηκτικών στον τόπο των επιχειρήσεων»

Το «στρατιωτικό αντικείμενο» που βρέθηκε σε δάσος της Πολωνίας συνδέεται με αντιαεροπορικές δοκιμές

Το στρατιωτικό αντικείμενο, που βρέθηκε σε δάσος της Πολωνίας, προέρχεται από τη δοκιμή συστημάτων της πολωνικής αντιαεροπορικής άμυνας, όπως μετέδωσε σήμερα ο ιδιωτικός ραδιοσταθμός RMF FM, απορρίπτοντας τις ανησυχίες ότι μπορεί να εκτοξεύθηκε από το εξωτερικό.

Ο RMF, ο οποίος δεν κατονόμασε τις πηγές του, μετέδωσε πως οι αξιωματούχοι δεν γνωρίζουν ακόμη τι ήταν το αντικείμενο.

Νωρίτερα είχε μεταδώσει, χωρίς να επικαλεσθεί πηγές, πως το αντικείμενο μπορεί να είναι μέρος ενός πυραύλου αέρος-επιφανείας και πιθανότατα ανήκε στις πολωνικές ένοπλες δυνάμεις.

Η περιοχή στην οποία βρέθηκε αυτή την εβδομάδα το αντικείμενο απέχει εκατοντάδες χιλιόμετρα από τα σύνορα της Πολωνίας με την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και το ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

Τα πολωνικά υπουργεία Άμυνας και Δικαιοσύνης έκαναν λόγο για ένα «στρατιωτικό αντικείμενο» χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες.

«Δεν βρέθηκαν ίχνη εκρήξεων ούτε εκρηκτικών στον τόπο των επιχειρήσεων», ανέφερε σε δήλωσή του το γραφείο του Περιφερειακού Εισαγελέα του Γκντανσκ. «Ερευνώνται διάφορες υποθέσεις», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.