ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μια «ωραία ατμόσφαιρα» στο ΠΑΣΟΚ...

Τρομερή συμμορία Barrio 18 στη Γουατεμάλα: Τρεις έφηβες αποκεφάλισαν ένα 15χρονο κορίτσι

Η μία κρατούσε το θύμα και η άλλη τραβούσε βίντεο με το κινητό της

Τρομερή συμμορία Barrio 18 στη Γουατεμάλα: Τρεις έφηβες αποκεφάλισαν ένα 15χρονο κορίτσι

Τρομακτικές εικόνες της πραγματικότητας περιγράφει η αστυνομία της Γουατεμάλας: Τρεις έφηβες  αφαίρεσαν τη ζωή ενός 15χρονου κοριτσιού με απίστευτα βάναυσο τρόπο.

Τρεις έφηβες ηλικίας από 14 ως 17 ετών, μέλη της συμμορίας Barrio 18, συνελήφθησαν στην πρωτεύουσα της Γουατεμάλας την ώρα που αποκεφάλιζαν ένα 15χρονο κορίτσι, ανακοίνωσε σήμερα η αστυνομία.

Οι ανήλικες «ανακαλύφθηκαν ενώ αποκεφάλιζαν ένα κορίτσι 15 ετών» χθες, Παρασκευή, το βράδυ σε πολυκατοικία σε βόρεια συνοικία της Πόλης της Γουατεμάλας, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Χόρχε Αγκιλάρ.

«Αστυνομικοί που περιπολούσαν σ’ αυτό τον τομέα άκουσαν κραυγές και άρχισαν αμέσως να ψάχνουν από ποια πολυκατοικία προέρχονται αυτές οι εκκλήσεις για βοήθεια», εξήγησε ο Αγκιλάρ.

Υπέκυψε επί τόπου το θύμα

«Μπήκαν στην πολυκατοικία τη στιγμή που διαπράττονταν το έγκλημα: η μία απ’ αυτές κρατούσε το θύμα και η άλλη τραβούσε βίντεο με το κινητό της», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος διευκρινίζοντας πως, παρά την επέμβαση των αστυνομικών, το θύμα υπέκυψε επιτόπου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το κίνητρο του εγκλήματος.

Η συμμορία Μπάριο 18, όπως και η αντίπαλή της, η Μάρα Σαλβατρούτσα, ειδικεύονται σε εκβιασμούς εμπορικών καταστημάτων και εταιρειών λεωφορείων, δολοφονώντας τους υπαλλήλους που αρνούνται να πληρώσουν τα ποσά που απαιτούν.

Οι συμμορίες και οι δραστηριότητες που συνδέονται με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών ευθύνονται για περίπου το 50% των 3.500 βίαιων θανάτων που καταγράφονται κάθε χρόνο στη Γουατεμάλα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.