ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τρόμος στο Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία του Πισάρο και τραυμάτισαν τη μητέρα του παίκτη της ΑΕΚ

Η μητέρα του Πισάρο και πιθανότατα και ο θείος του βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού

Τρόμος στο Μεξικό: Σκότωσαν τη θεία του Πισάρο και τραυμάτισαν τη μητέρα του παίκτη της ΑΕΚ

Δολοφονήθηκε η θεία και τραυματίστηκε η μητέρα του παίκτη της ΑΕΚ Ροδόλφο Πισάρο, όταν δέχθηκαν επίθεση στο σπίτι τους στην Μαδέρο στο Μεξικό.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στο Μεξικό, οι ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι της θείας του Πισάρο λίγο μετά τις 10 το βράδυ με σκοπό τη ληστεία.

Οι δράστες την πυροβόλησαν και τη σκότωσαν ακαριαία, ενώ έδειραν άγρια τον σύζυγό της.

 Η μητέρα του Πισάρο έφτασε στο σπίτι εκείνη την ώρα για επίσκεψη κι ενώ επιχείρησε να διαφύγει μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, τραυματίστηκε από σφαίρες των δραστών.

Τραυματίστηκε και ένας θείος του ο οποίος είχε ξυλοκοπηθεί άγρια.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως τόσο η μητέρα του διεθνή μεσοεπιθετικού, όσο και ο θείος του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρει η μεξικανική ιστοσελίδα Heraldo, «η επίθεση έγινε από αγνώστους το βράδυ του Σαββάτου στην πόλη Μαδέρο της πολιτείας Ταμαουλίπας» και η Εισαγγελία έχει ανοίξει φάκελο ξεκινώντας έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των δραστών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας της πολιτείας Ταμαουλίπας επιβεβαίωσε την επίθεση στο σπίτι της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, με την ίδια να δολοφονείται, ενώ η μητέρα του Πισάρο και ένας άλλος άνδρας, πιθανότατα ο θείος του, «βρέθηκαν τραυματισμένοι και δεμένοι χειροπόδαρα με ορατά σημάδια ξυλοδαρμού».

Όπως προσθέτει το μεξικανικό Μέσο, «τα θύματα ανακάλυψε η οικιακή βοηθός που έφτασε στο σπίτι αργότερα, ειδοποιώντας τους συγγενείς τους, οι οποίοι μετέφεραν τη μητέρα του Πισάρο και τον άνδρα στο νοσοκομείο.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και ανακάλυψε μια γυναίκα τυλιγμένη σε κουβέρτες που αποδείχθηκε ότι ήταν η θεία της μητέρας του Πισάρο που ήταν νεκρή».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας La Silla Rota, «το περιστατικό πιθανότατα αφορούσε απόπειρα απαγωγής και η θεία του Πισάρο βρέθηκε από την αστυνομία νεκρή από πυροβολισμό και χτυπήματα, τυλιγμένη σε κουβέρτες».

Μάλιστα, όπως προσθέτει, «η μητέρα του Πισάρο και ο άλλος άνδρας που φέρεται να είναι ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας βρίσκονται εκτός κινδύνου σύμφωνα με τους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο νοσηλεύονται».

Τέλος τονίζεται πως «οι έρευνες από την αστυνομία συνεχίζονται για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και τη σύλληψη των φερόμενων δραστών οι οποίοι εικάζεται ότι είναι μέλη οργανωμένου εγκλήματος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις επιβεβαιώθηκε το γεγονός, η είδηση άρχισε να παίρνει μεγάλη έκταση στο Μεξικό με άλλα Μέσα να κάνουν λόγο για ληστεία που κατέληξε στη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και τον τραυματισμό της μητέρας του από όπλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.