ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τζ.Μπάιντεν: «Η αμερικανική Αεροπορία θα ξεκινήσει ρίψεις εφοδίων μέσα στη Λωρίδα της Γάζας»

Τι ανακοινώσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ

Τζ.Μπάιντεν: «Η αμερικανική Αεροπορία θα ξεκινήσει ρίψεις εφοδίων μέσα στη Λωρίδα της Γάζας»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε απόψε ότι διέταξε την Αεροπορία του  να προχωρήσει σε εναέριες ρίψεις ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας και ότι η Ουάσινγκτον θα κάνει ό,τι μπορεί για να περάσει περισσότερη βοήθεια στον θύλακα.

Η βοήθεια που φτάνει σήμερα στη Γάζα δεν αρκεί, τόνισε ο Αμερικανός πρόεδρος υποδεχόμενος στον Λευκό Οίκο την πρωθυπουργό της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι.

Τουλάχιστον 576.000 άνθρωποι, το ένα τέταρτο του πληθυσμού στη Γάζα, βρίσκονται στα πρόθυρα του λιμού, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.

Ο Ντέιβιντ Ντέτουλα, απόστρατος πτέραρχος που κάποτε ήταν ο διοικητής της ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στο βόρειο Ιράκ, είπε νωρίτερα ότι οι αεροπορικές ρίψεις είναι κάτι που οι αμερικανικές δυνάμεις μπορούν να εκτελέσουν αποτελεσματικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είναι κάτι εντός του πλαισίου της αποστολής τους», σχολίασε μιλώντας στο πρακτορείο Reuters. «Υπάρχουν πολλές προκλήσεις, όμως τίποτα δεν είναι ανυπέρβλητο», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.