ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

USS Farragut: Στον Πειραιά το αμερικανικό αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke

Το USS Farragut επιχειρεί στην περιοχή επιχειρήσεων του έκτου στόλου των ΗΠΑ με την ομάδα Carrier Strike

USS Farragut: Στον Πειραιά το αμερικανικό αντιτορπιλικό κλάσης Arleigh Burke

Το αντιτορπιλικό USS Farragut (DDG 99) κλάσης Arleigh Burke των ΗΠΑ έφτασε στο λιμάνι του Πειραιά για προγραμματισμένη επίσκεψη στις 10 Οκτωβρίου 2022, σύμφωνα με ανακοίνωση του αμερικανικού 6ου Στόλου.

«Η επίσκεψη του USS Farragut στο λιμάνι του Πειραιά δίνει την ευκαιρία να ενισχυθεί η υπάρχουσα εταιρική σχέση μεταξύ ΗΠΑ και Ελλάδας. Ενώ είναι αγκυροβολημένο, το πλήρωμα θα έχει ευκαιρίες να εξερευνήσει τις πόλεις και τους πολιτισμούς του Πειραιά και της Αθήνας», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Οι ναυτικοί μας είναι πολύ ενθουσιασμένοι με αυτήν την επίσκεψη στο λιμάνι», είπε ο αρχιπλοίαρχος Nicholas Gurley, διοικητής του αντιτορπιλικού. «Όλοι ανυπομονούμε να ζήσουμε τον πλούσιο πολιτισμό του Πειραιά και της Αθήνας καθώς και να λειτουργήσουμε ως πρεσβευτές για τη χώρα μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τότε που αναχώρησε από τον Ναυτικό Σταθμό Norfolk τον Αύγουστο, το USS Farragut επιχειρεί στην περιοχή επιχειρήσεων του έκτου στόλου των ΗΠΑ με την ομάδα Carrier Strike (CSG) 10, την ομάδα κρούσης του George HW Bush Carrier Strike Group (GHWBCSG), καθώς και συμμάχους και εταίρους του ΝΑΤΟ στην περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.