ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Πούτιν: Αποδέχτηκε πρόσκληση να επισκεφτεί το Πεκίνο τον Οκτώβριο

Πρόκειται να λάβει μέρος σε φόρουμ για την πρωτοβουλία «Μία ζώνη, ένας δρόμος» της Κίνας

Β.Πούτιν: Αποδέχτηκε πρόσκληση να επισκεφτεί το Πεκίνο τον Οκτώβριο

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν αποδέχθηκε σήμερα επίσημα την πρόσκληση να επισκεφθεί την Κίνα τον Οκτώβριο, όπως ανέφερε η εφημερίδα Vedomosti.

Ο Πούτιν υποδέχθηκε σήμερα τον Κινέζο υπουργό Εξωτερικών Ουάνγκ Γι με τον οποίο είχε συνομιλίες στην Αγία Πετρούπολη.

Χθες ο Νικολάι Πάτρουσεφ, γραμματέας του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, είχε δηλώσει ότι ο Πούτιν θα συναντηθεί τον Οκτώβριο στο Πεκίνο με τον Κινέζο πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ με τον οποίο θα έχει συνομιλίες.

«Τον Οκτώβριο, ανυπομονούμε για λεπτομερείς διμερείς συνομιλίες μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν και του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ στο Πεκίνο», δήλωσε ο Πάτρουσεφ σε συνάντηση στη Μόσχα με τον πλέον υψηλόβαθμο διπλωμάτη της Κίνας, τον Ουάνγκ Γι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Πεκίνο, ο Πούτιν θα λάβει μέρος σε φόρουμ για την πρωτοβουλία «Μία ζώνη, ένας δρόμος» (Belt and Road) της Κίνας, σύμφωνα με τον Πάτρουσεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.