ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Β.Πούτιν: «Οι Ρώσοι κατάδικοι που πέθαναν στο μέτωπο στην Ουκρανία έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα»

«Ξόφλησαν όσο το δυνατόν περισσότερο το χρέος τους στην κοινωνία»

Β.Πούτιν: «Οι Ρώσοι κατάδικοι που πέθαναν στο μέτωπο στην Ουκρανία έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα»

O πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε στους Ρώσους κατάδικους που στρατολογήθηκαν και σκοτώθηκαν στην Ουκρανία, τονίζοντας ότι με τον θάνατό τους «ξόφλησαν» το χρέος τους στην κοινωνία.

«Σκοτώθηκαν. Όλοι άνθρωποι είμαστε, όλοι μπορούν να κάνουν λάθη, και αυτοί έκαναν. Έδωσαν τη ζωή τους για την πατρίδα τους και ξόφλησαν όσο το δυνατόν περισσότερο το χρέος τους στην κοινωνία», δήλωσε ο Πούτιν υποδεχόμενος στο Κρεμλίνο Ρώσους στρατιώτες που διακρίθηκαν, σύμφωνα με τη Μόσχα, σε μάχες στην Ουκρανία. «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βοηθήσουμε τους συγγενείς τους», πρόσθεσε.

Πριν συνομιλήσει με τους στρατιώτες, ο ο Πούτιν τήρησε «ενός λεπτού σιγή στη μνήμη» των πρώην κρατουμένων που έχασαν τη ζωή τους σε μια μάχη κοντά στο Ουροζάινε, στο νότιο μέτωπο στην Ουκρανία, και των οποίων η κηδεία έγινε σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες εκεί, οι οποίοι σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας απέκρουσαν μια ουκρανική επίθεση, ήταν «εμβληματικό παράδειγμα θάρρους και ηρωισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.